Amânări cu repetiţie: Iulius Delorean, tot mai departe de postul de subprefect

Postul de subprefect devine un vis tot mai îndepărtat pentru fostul consilier orădean Iulius Delorean. Pregătit de UDMR pentru a ocupa cabinetul 2 din Prefectură, dar prost sfătuit, omul s-a angajat iniţial ca funcţionar debutant la Primăria Biharia.

Cum însă, debutant fiind, nu putea fi transferat la Prefectură pentru a verifica legalitatea documentelor administraţiilor locale din simplul motiv că, la rându-i, primise un îndrumător care să-l verifice, Delorean a demisionat ulterior, în aşteptarea unui post de funcţionar superior. Dar n-a fost să fie.

Anunţat pentru 30 iunie, concursul pentru un asemenea post la Primăria Sălard a fost amânat cu o săptămână deoarece Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici nu şi-a trimis un reprezentat care să facă parte din comisie.

Ei bine, ulterior concursul nici nu s-a mai ţinut! Lunea trecută, Primăria Sălard nu a mai cerut întrunirea comisiei din „motive de procedură” rămase încă necunoscute.

Bihorel a auzit că de vină ar fi faptul că, după ce UDMR-iştii au ameninţat săptămâna trecută cu ieşirea de la guvernare, PSD-iştii le-au transmis, pe ocolite, că postul de subprefect s-ar putea să nu mai fie disponibil.

Cel puţin deocamdată…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale