Alveole de calmare. Alveole de cal mic

Asemănarea între un șefuț de la CNADNR și un cui este frapantă. Amândoi sunt bătuți în cap. Altfel nu se  poate explica de ce drumarii, care acum și-au schimbat firma, insistă cu alveolele de calmare a traficului.

După ce că pe șoselele noastre mișună căruțe, colcăie animale fără stăpân, dorm consumatori fruntași, mai trebuie să și pui șicane în trafic.

Adevărul este că în ultima perioadă se constata o scădere îngrijorătoare a mortalității în trafic, așa că s-a decis amplasarea de asemenea instrumente de distrugere în masă. Totuși mi se pare că încă nu se face destul pentru ca un drum pe șoselele noastre să fie la fel de periculoase ca o plimbare la ceas de seară prin Alep.

1. Pe lângă alveolele de calmare a traficului se vor face și cascade. Astfel, mașinile vor ateriza direct în gropi de cel puțin 8 metri, cea ce va duce la reducerea vitezei.

2. În localități  terenul va fi minat, iar iluminatul inexistent.

3. Se vor institui, la intrarea în fiecare localitate, puncte de control deservite de soldați ISIS.

4. Ca să nu prindă viteză prea mare pe liniile drepte, șoferii vor fi în bătaia lunetiștilor.

5. Din 20 în 20 de kilometri se vor amplasa bariere unde, în cazul şoferilor, se va face controlul documentelor, iar în cazul pasagerelor, controlul ginecologic.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale