All you need is love: Ioan Mang a primit de la Bihorel un tablou… romantic cu Ilie Bolojan (FOTO)

Bihorel dă premii în veselie la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Şi, spre bucuria lui, invitaţii de anul acesta chiar gustă glumele sale.

Unul dintre primii premiaţi a fost preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang. „După trei ani de muncă crâncenă, 24 de ore din 24, ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, deşi e om de stânga, domnul Mang a fost tras pe dreapta. În continuare, nu a pregetat să se dedice oamenilor acestor locuri: Sânmartinul e unit cu Oradea, în sala sporturilor de 5.000 de locuri se ţin concerte, drumul expres survolează depoul CFR, iar strategia de dezvoltare a oraşului are deja completat capul de tabel”, a spus maestrul de ceremonii Mircea Chirilă.

Invitat pe scenă, preşedintele PSD Bihor, a primit din partea lui Bihorel o cruce mare, căci „e o seară creştină astăzi”, precum şi un tablou romantic în care apare alături de cel mai bun prieten al său, primarul Ilie Bolojan, încadraţi într-o inimioară.

Ioan Mang a venit, la rându-i, cu cadouri. Având în vedere că Bihoreanul a ajuns la vârsta de 15 ani – a spus Mang – i-a adus o soluţie pentru acnee precum şi „un îndreptar pentru spovedanie” pentru că „de la 15 ani nu ţi se mai iartă chiar toate”. „Sunt fericit că Bihoreanul a ajuns la 15 ani pentru că încet, încet se maturizează”, a mai spus preşedintele PSD Bihor.

UPDATE:

Gala noastră de anul acesta s-a încheiat. În numele lui Bihorel, Mircea Chirilă a înmânat numeroase premii haioase şi binemeritate, spunem noi, de destinatarii lor.

Vom reveni curând cu detalii despre o parte dintre ele, precum şi cu un video inedit despre redacţia BIHOREANUL la 15 ani de existenţă.

Le mulţumim tuturor invitaţilor şi vă mulţumim că ne urmăriţi!


*
*