Actorul Răzvan Vicoveanu violează timpanele prea sensibile

După ce anul trecut a avut o nominalizare pentru rol secundar, iată că UNITER i-a dat lui Răzvan Vicoveanu premiul pentru cel mai bun actor în rol principal. Culmea este că, în loc să se vorbească despre performanțele lui actoricești, mulți s-au limitat la a comenta faptul că Răzvan s-a autofelicitat cu tradiționalul „bravo, c***e!”. Păi, ce doreați să spună? „Bine, mă, p***”?

Sau, adresându-se șefului juriului să-i spună: „FMM, anul trecut nu meritam premiul”? Limba noastră permite astfel de licențe licențioase pentru că nu e scrobită ca germana, dar, e drept, nici decoltată ca maghiara. Pentru mine singura mirare ar fi fost ca această expresie să fi fost folosită de actrița care a luat premiul UNITER pentru cea mai bună interpretare într-un rol principal.

Răzvan, îndrăgitul Richard Balint, și el laureat UNITER, actualmente cel mai bun actor din Șauaieu, și încă mulți alții au pus Teatrul Regina Maria pe harta țării, dar nu trebuie să-l uităm nici pe președintele CJ Ilie Bolojan, care a făcut să se vorbească despre instituția noastră de cultură.

Apropo, cred că Răzvan merită și el un contract pe perioadă determinată, determinată de ieșirea la pensie!


*
*