A trecut pe la noi Daea, omul ce iubește oaia

Vizită de prim rang în Oradea. Ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea, s-a plimbat prin piețe, a dat mâna cu lăptăresele, s-a fotografiat cu țăranii, inclusiv cu Emilian Pavel, Ioan Sorin Roman și Dumitru Gherman, după care s-a întâlnit la Hilton cu fermierii.

Nici că se putea găsi un loc mai potrivit pentru băieții veniți din brazdă, care se încăpățânează să mai facă agricultură în țara lui Asistat Vodă.

Orice s-ar spune, măcar Daea, în naivitatea lui, stârnește cel mult zâmbete de milă și nu rânjete de ură. De departe cel mai tămâiat personaj prezent a fost Iosif Pazurik pe care mai că nu l-a luat în brațe, spre stinghereala acestuia.

Și asta în condițiile în care Pazurik crește porci și nu oi, că dacă ar fi fost cioban, probabil că-l punea la prezidiu.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale