Trei dintr-o lovitură! Cele mai importante directoare din Primărie au ajuns, în vizită, la puşcărie

Cele mai importante directoare din Primărie au ajuns la puşcărie, în cel mai mare secret. Eugenia Borbei, Claudia Purde şi Adriana Lipoveanu, adică directoarea juridică, respectiv adjunctele de la Administraţia Imobiliară şi de la Instituţia Arhitectului Şef, au făcut cunoştinţă în ultimele săptămâni cu celulele Penitenciarului Oradea.

Chiar dacă nu au fost închise, de o percheziţie tot nu au scăpat. Cele trei s-au întâlnit de mai multe ori în spatele gratiilor cu patronul grupului de firme Master, Gelu Mudura, închis pentru evaziune fiscală.

Motivul? Bărbatul e coproprietar al Palatului Poynar, iar funcţionarele au fost mandatate de primarul Ilie Bolojan să negocieze cu el termenii parteneriatului privind reabilitarea imobilului.

Deşi desfăşurate într-o atmosferă rece, discuţiile au dat până la urmă rezultat, de vreme ce lucrările ar putea fi scoase la licitaţie în primăvară, astfel că reabilitarea unuia dintre cele mai frumoase palate ale Oradiei ar putea fi terminată în cursul anului viitor.

Mudura va putea să vadă însă cum a ieşit lucrarea abia prin 2020, când va ieşi de la răcoare. Dacă nu cumva Justiţia îi prelungeşte şederea…


*
*