Stat în stat: Angajații de la CAS Bihor își „rezervă” abuziv locuri de parcare

Scandalul bolnavilor aduşi pe targă la CAS Bihor pentru adeverinţe de asigurat nu i-a potolit pe funcţionarii instituţiei, care se comportă la fel, ca şi cum cetăţenii ar fi în slujba lor, nu invers.

Miercurea trecută, un asigurat care s-a deplasat la sediul din Şoseaua Borşului şi şi-a parcat maşina în imediata apropiere a acestuia s-a trezit, la plecare, că pe parbriz îi fusese lăsat un afiş ce-l soma „Nu mai parcaţi!”, avertizându-l că locul respectiv este „Proprietate privată CAS Bihor”.

Asta chit că în realitate nici vorbă de aşa ceva, iar în zonă nu există niciun indicator care să semnalizeze interdicţia „străinilor” de a parca pe un loc rezervat, chipurile, instituţiei. Dar aşa-i la noi: dacă politicienii se confundă cu statul însuşi, de ce n-ar pune slujbaşii semnul egalităţii între ei şi o instituţie?

Oricum, Bihorel le propune funcţionarilor de la CAS să facă și o parcare pentru tărgi, ca să nu mai intre bolnavii în instituție, să-i enerveze.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de garcea | 13 septembrie 2017 12:11

    astia-s mai spagari ca si militienii…

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale