Nimic de declarat: Universitarii orădeni nu și-au depus declarațiile de avere

Obligaţi prin lege, la fel ca toţi funcţionarii publici, să-şi declare an de an averile şi interesele, prezentând public o declaraţie până cel târziu la data de 15 iunie, universitarii orădeni cu funcţii de conducere s-au făcut că plouă, în ciuda arşiţei de săptămâna trecută.

Până vineri, deci cu o zi după termenul limită, pe site-ul Universităţii erau postate doar câteva declaraţii de avere, cele mai multe ale unor anonimi. Lipseau cele ale rectorului, prorectorilor (cu o singură excepţie, Marcel Roşca) şi ale decanilor, singurii şefi care s-au conformat fiind preşedintele Senatului, Sorin Curilă, şi cancelarul acestuia, Daniel Paşca.

Bihorel ştie deja că universitarii vor găsi numeroase scuze pentru încălcarea legii, că doar la inventat pretexte au fost întotdeauna fruntaşi.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de radu | 20 iunie 2017 22:04

    PRieteni, vina e a celor de la Universitate. Toti si-au depus in termen declaratiile, daca sunt destepti si-au luat si viza de inregistrare de la registratura. Declratiile se transmit la ANI si apoi se posteaza cand au timp secretarele, ca suntem in Romania…