Dreptul Roman la pesedei

Politicienii, după ce au făcut varză Codul Penal, au făcut tăiței și Dreptul Roman. Mai exact dreptul lui Ionel Roman, deputat PSD.

Omul a fost dus de urgență la spital, suferind de dureri atroce, dar încă nu se știe în ce zonă a corpului. Oricum nu-i greu să vă imaginați, din moment ce omul e în continuare deputat, cu toate că ANI l-a declarat incompatibil și există o hotărâre judecătorească definitivă în acest sens.

Prin Parlament, infractorii cu imunitate ascund hotărârile judecătorești care nu le convin, schimbă legile care le pun în pericol libertatea, mă rog, se ocupă cu orice numai cu legi corecte pentru popor nu.

Adevărul e că era și păcat ca un asemenea ales, ca Ionel, să nu facă parte din Parlament după ce în mandatul acesta a deschis gura de două ori: o dată când a depus jurământul și apoi când a căscat.

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Lucaciu dumitru | 21 august 2017 12:22

    Bihoreanul bihorel. Un jurnal saptamanal nevandut ,mincinos si daca ma gandesc bine de extrema dreapta.Roman fiind de stanga nu pote fi anghitit de acest jurnal.Mai informa-ti-va anainte de a scie prostii.