Retrospectiva săptămânii: Xerox de la PSD a ajuns la concluzia că Bolovan are o relaţie bună cu Divinitatea

Luni

Vio către Ghiusi: „Bine a făcut neamţul că i-a luat ungurului decoraţia românească”. „Eu ştiu că voi aveţi o zicală că ce se dă nu se mai cere”. „Aşa-i, dar prea şi-a bătut joc Tokes de ţara care i-a dat cea mai mare distincţie”. „Eu zic că maghiarii sunt atacaţi pe toate fronturile. Uite şi cu Depanatorul. Ce provocare! Omul ăla nu fură de plăcere, ci din nevoie. Dacă o zi nu bagă mâna în banii Statului, face febră”.

Marţi

Xerox de la PSD are dreptate. „Centrala pe gaz e întârziată, iar CET-ul vechi e retardat”. „Credeţi că Bolovan va pierde procente din cauza avariilor?”. „Eu aşa sper, da’ văd că are o relaţie bună cu Divinitatea. Iarna asta Dumnezeu a fost PNL-ist şi a poruncit o vreme blândă. Altfel oamenii îl fugăreau pe primar pe garduri”.

Miercuri

Nae poliţistul, siderat: „De când cu incendiul de la Colectiv, pompierii au luat-o razna”. „Legea-i lege”, am replicat. „Da, mă, da’ să ceri rezervoare de apă acolo unde sunt hidranţi e aberant!”. „Eu mă aştept ca şi la persoanele fizice autorizate să fie obligatoriu un mic rezervor, eventual legat de fund”.

Joi

Mare praznic la meciul de baschet cu craiovenii. Nervos pe arbitraj, antrenorul oltenilor şi-a pus elevii să faulteze ca să iasă din joc. Căpitanul lor de echipă a explicat: „Tactica era să ieşim cu toţii de pe teren şi să intre masorul şi bucătarul”.

Vineri

A fost interceptat un transport de cocaină verde. Traficantul, puţin nedumerit: „Nu ştiu ce legi aveţi în ţara asta, dar poliţiştii au făcut o greşeală”. „Ar fi trebuit să te lase în pace?”. „Ar fi trebuit să aibă răbdare să se mai coacă cocaina, că verde nu are prea mare valoare”.

Sâmbătă

Primarul penal mai vrea un mandat, dar nu de arestare. „Mai bine să mă aleagă pe mine!”. „Da’ de ce?”. „Oricum, oricine ar fi primar la Binş, tot ajunge la bulău. Eu măcar deja ştiu cum îi cu arestul”.

Duminică

De când cu impozitele mărite, mărţişorul se poartă în piept şi şnurul la gât.


*
*