La deschiderea Auchan-ului nu s-au dat tigăi la promoţie. Nişte zgârciţi!

Dezamăgire pentru şefii de la Auchan. Deşi au deschis un nou magazin în Oradea, lumea nu s-a călcat în picioare pentru tigăi, mături electrice sau fierbătoare.

Totuşi nu se putea ca la deschidere să nu fie cetăţeni care să se aşeze la coadă cu o oră înainte. Este exact ceea ce ar trebui să li se ofere pensionarilor, posibilitatea de a sta la coadă, singurul loc care le trezeşte nostalgii şi le asigură şansa de socializare. Am luat câteva impresii de la clienţi.

D.B., ţăran: „Dom’le, s-or gătat tigăile? Că aşa mi-era de dor să cumpăr vreo 10, că mi s-or cam distrus cele cumpărate la deschiderea de la Profi. Că io nu-mi mai bat muierea manual, ci doar cu tigaia”.

R.M., lumpen: „Rafturile sunt pline. Păcat că la casă ni se cere să plătim marfa. De aceea am decis să o consum înainte de a trece pe la casă. Mai greu e cu electrocasnicele”.

I.I., pensionară: „La ce pensii avem noi, maică, cred că sunt prea multe raioane. Aş avea o sugestie. Dacă tot au făcut stand cu produse din Ungaria, să facă şi unul pentru pensionari, cu produse de înmormântare subvenţionate”.

W.E., hoţ de buzunare: „Dacă în fiecare zi ar fi aşa de aglomerat, nu aş mai avea probleme cu ziua de mâine. Din păcate, la acum bate vântul prin buzunarele clienţilor, risc să fac otită la unghii”.

K.R., şomer: „Io nu ştiu de ce înghesuie lume la acest mare alimentar de magazin. Că asta nu este cu produs din afară, de la ţară, ci de la Romania. Spus cineva la mine că magazin se citeşte Oşan, iar oşan este doar la Transilvania, nu la Franţia orsag”.


*
*