Verde popular: Vuşcan vrea să candideze la Primăria Oradea, cu susţinerea oamenilor lui Băsescu

După ce acum opt ani a încercat o înţelegere cu PSD, iar în urmă cu patru şi-a încercat norocul cu Partidul Verzilor, din ce în ce mai puţin tânărul, dar la fel de neliniştitul Horea Vuşcan ar putea candida încă o dată la Primăria Oradea. Acum, însă, cu ajutorul Partidului Mişcarea Populară.

Deşi nu se închină la icoana lui Traian Băsescu, liderul spiritual şi de facto al Mişcării, Vuşcan a iniţiat discuţii electorale cu şeful pe Bihor al acesteia, fostul jurnalist Daniel Meze, care îi este vechi amic.

Bihorel a aflat că afaceristul i-a pus lui Meze o condiţie aproape de neacceptat: să fie candidatul Partidului Verzilor, iar PMP Bihor să-l susţină, şi nu invers, să părăsească el Verzii pentru a fi candidatul Mişcării. Având în vedere cerbicia cu care Vuşcan ţine la „brand”, să mai spună cineva că nu-i pe bune ecologist!

4

4 Comentarii

*
*

 1. >> Postat de Cristian | 25 ianuarie 2016 18:09

  Ratatul asta cine * se mai crede? Sa invete sa conduca prima oara ! Cine crede ca o sa il voteze manelistii de teapa lui?!

 2. >> Postat de Doru | 25 ianuarie 2016 13:33

  Cata nesimtire poate avea cineva care a omorat niste oameni nevinovati astfel incat sa doreasca sa devina o persoana cu functie publica?

 3. >> Postat de luci | 25 ianuarie 2016 09:57

  Sa nu uitam ca e vorba de un porc care beat si drogat a ucis 3 oameni nevinovati .Dupa ce a vandut casa de pe Nufarului si multe alte proprietati a reusit tatal sau Coriolan sa il scape de bulau.

 4. >> Postat de gogu | 25 ianuarie 2016 09:57

  LoL, what a joker!