Turism cu lacăt: Șefa peste monumentele Oradiei a decis să le închidă fix în zilele în care putea să atragă turiști!

Indiferent că sunteţi localnic sau doar trecător prin Oradea, dacă v-aţi gândit ca în minivacanţa ocazionată de sărbătoarea Sfintei Marii să vizitaţi obiective turistice din oraş, luaţi-vă gândul!

Directoarea Fundaţiei pentru Protejarea Monumentelor Bihor, Angela Lupşea – care este şi director interimar la Muzeul Cetăţii şi oraşului Oradea, la Casa Darvas La Roche, Turnul Primăriei şi Sinagoga Zion – a decis că toate acestea vor rămâne închise atât luni, cât şi marţi.

Ordinul este greu spre imposibil de înţeles, mai cu seamă că luna august este cea în care în oraş sunt cei mai mulţi turişti.

Bihorel nu exclude ca decizia să fi fost luată, mai ştii, pentru a nu face concurență bisericilor, care trebuie musai frecventate de Sfântă Mărie.

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de EMERIC KARTON | 14 august 2017 15:33

    si va ramane in aceasta functie???????????

  2. >> Postat de spider-web | 14 august 2017 09:39

    Ce toanta ! Evident, pusa si tinuta in functie de alt derbedeu, primarul fara minte ! Fix in zilele in care vine lumea ca la balamuc in scurta vacanta, la Oradea, noi inchidem tot ! O mare specialista in nimic, pusa pe functie doar pe motive de obedienta, probabil !

  3. >> Postat de Dodo | 14 august 2017 09:25

    E bine tinuta in brate duduia. A facut zob tot ce a prins. Bolo, sa iti traiasca! E dupa chipyl si asemanarea ta.