Psihologa Lavinia Raţ, noua imagine a arestului Poliţiei Bihor

Psihologa Lavinia Raţ a fost prinsă cu o şpagă de 600 de euro. Asta pentru a rezolva ca o persoană cu probleme psihice să fie scoasă din evidenţele Spitalului de Neurologie.

Se spune că valoarea unui om este dată de suma pentru care este capabil să se vândă. Oare 600 de euro nu e cam puţin pentru pretenţiile unei tinere pentru care nu se inventase prăjină suficient de lungă ca să-i ajungă la nas?

Dacă ţinem cont de faptul că psihologa a susţinut că avea să împartă banii şi cu alţii, suma devine ridicolă. Se spune că mai bine plângi la psiholog, decât să râzi la psihiatru. Povestea cu şpaga la psihologă chiar e de plâns.

Colegii de la televiziunea pe unde a lucrat spun că juna ar fi făcut orice să fie în centrul atenţiei. Ei bine, lumea nu ţine minte prestaţiile ei pe la televiziuni, dar acum sigur a reuşit să ajungă în centrul atenţiei.

Ce talent au unii tineri de a se faulta singuri! Pentru că a fi imaginea arestului Poliţiei nu e chiar semn de izbândă profesională sau de viitor luminos…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de raven dav | 31 august 2019 15:58

    hahaha rasu oradiei, om cu facultate merge la puscarie pentru 100 euro. eu am 4 clase si sunt administrator de srl si fac salariu mediu pe economie.. poti sa ai 10 facultati daca esti prost prost ramai, nau ce cauta prosti rai in functi publice