Opt sfaturi pentru prodecanii care intră în sesiune…

Decanul Facultăţii de Medicină, doctorul Florian Bodog, a declarat că el, înaintea sesiunii de examene a vorbit cu prodecanii, profii, confii şi asistenţii, mă rog cam cu toţi care-s supuşi ispitei, atrăgându-le atenţia să aibă grijă ce şi cum iau şpagă.

Iată ce trebuie să facă:

 1. Nu fura… prea mult.
 2. Dacă furi, ai gijă să nu te prindă.
 3. Dacă te prinde, nu recunoaşte nimic.
 4. Dacă recunoşti, spune că a fost pentru prima dată.
 5. Ţine evidenţa şpăgilor în Excel, la fel ca preşedintele Consiliului Judeţean Cluj Horia Uioreanu. Va fi mai uşor şi pentru tine să ţii evidenţa şi pentru procurori, când vin să te aresteze.
 6. Nu fura decât dacă ai trecut în fişa medicală vreo boală gen platfus sau bubă-n cur, că de restu’ ne ocupăm noi în urgenţă.
 7. Ai grijă să fii suficient de bolnav să nu poţi fi băgat în arest dar destul de sănătos ca să iei şpagă până la pensie.
 8. Fă-ţi o casă mare, pe cinci hectare de pământ (ai de unde la cât ai furat), că dacă primeşti arest la domiciliu, să nu te plictiseşti acasă.
1

1 Comentariu

*
*

 1. >> Postat de Sorin Frectie | 29 iunie 2014 13:27

  Chiar asa a facut dr. Bodog. Am participat la instructaj. Ca asa l-m mai vazut si noi la fata pe decanul de la ff. Citea o hirtie aprobata de rectorul Bungau, de presedintele Senatului si de prea-cinstitul Gicu Tzara. Domnul Romanul a incuviintat totul.