Horică recrutează: Horia Vuşcan îşi caută adepţi pentru alegerile de anul viitor

Dispărut o vreme din peisajul public, fostul ecologist Horea Vuşcan îşi pregăteşte revenirea. Ce-i drept, încă destul de discret. Printr-o postare pe propriul lui site, fiul fostului patron al fostei fabrici de ulei anunţă că se pregăteşte pentru alegerile locale de anul viitor şi îşi caută adepţi.

Vuşcan îi îndeamnă să vină alături de el pe toţi cei sătui de politică şi politicieni, de corupţie, abuzuri şi incompetenţă, de biserică şi de Prea Fericit, de nepotism, minciună şi aroganţă şi, nu în ultimul rând, de taxe şi impozite.

Fără să spună concret ce funcţie vizează, Horică precizează că vorbeşte cât se poate de serios. „Asumă-ţi nemulţumirea şi hai candidează alături de mine, hai să schimbăm ceea ce e greşit în această ţară!”, îşi îndeamnă el eventualii suporteri. Bihorel e curios să vadă câţi oameni poate mişca din loc, bineînţeles, de bunăvoie, nu cu forţa…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Serban | 9 februarie 2016 16:20

    poate ii misca cu masina :D.

  2. >> Postat de mekla | 29 noiembrie 2015 20:56

    Daca nu exista spaga in Romania, erai ceva dama de lux ba vre-unui puscarias! Vii sa ne tii lectii de moralitate dupa ce ai nenorocit atatea familii!

  3. >> Postat de scornel | 29 noiembrie 2015 17:13

    lolza, nepotismu` a facut din el ce este azi, fara banii furati de tacsu nu dadea nimeni nici un $cuipat pe el azi. nu c-ar fi prea multi cei care dau…