Repetiţii de imagine: Vicepreședintele Consiliului Judeţean Bihor, Traian Bodea, se bagă-n faţă

Atunci când i-a dat în vileag pe şefii Consiliului Judeţean că sunt ahtiaţi după imagine, Bihorel n-a greşit deloc. În timp ce investiţiile şi proiectele majore ale instituţiei sunt anunţate de regulă de preşedintele Pásztor Sándor şi de vicepreşedintele Ioan Mang, celălalt vice, Traian Bodea, e lăsat pe dinafară, aşa că e nevoit să-şi „inventeze” propriile conferinţe.

Vinerea trecută, după modelul lui Mang, care a făcut conferinţă ca să anunţe spectacolul de operă „Szilvia, prinţesa Ceardaşului”, Bodea a chemat ziariştii pentru a le prezenta trei spectacole organizate în Piaţa Unirii de către Şcoala de Arte Francisc Hubic.

Baiul e că toate fuseseră deja prezentate la începutul săptămânii de directorul interimar al Şcolii, Liviu Buţiu, chemat apoi să-şi reia ideile şi la Judeţ, de faţă cu Bodea şi cu ziariştii, dintre care mulţi fuseseră şi la prima conferinţă. Explicaţia vicelui: astfel, evenimentele vor fi mai bine promovate. Hai, nu zău? Nu cumva şefii CJ se promovează, prin ele, pe ei?


*
*