Parcare la liber(al): Doi deputați liberali și-au parcat bolizii pe locuri interzise (FOTO)

Ceea ce vedeţi în fotografie nu s-a întâmplat niciodată! O explicaţie ar putea fi aceea că primarul Ilie Bolojan ar fi spart banii orădenilor pe doi bolizi de lux, pe care îi lasă în parcarea de două locuri rezervată autovehiculelor Primăriei la intrarea în instituţie. Ipoteza cade, pentru că, se ştie, edilului i-a mers buhul că e zgârcit nu doar cu banii săi, ci şi cu ai altora.

O altă variantă este că, descoperind că în plan local sunt la putere, şi prin urmare pot, deputaţii liberali Ioan Cupşa şi Gavrilă Ghilea, veniţi joia trecută la şedinţa Consiliului Director Judeţean al PNL Bihor din sala mare a Primăriei, şi-au tras până la uşă limuzina Mercedes şi bolidul Audi Q7.

Dar nici asta nu stă în picioare! Exigenţi cu orădenii de rând, poliţiştii locali care îşi fac veacul la biroul portarului Primăriei i-ar fi amendat în mod cert pe cei doi contravenienţi, pentru că au ocupat locurile instituţiei. Desigur, există şi varianta ca poliţiştii să nu fi văzut deloc cele două maşini, loviţi subit de orbul găinilor. Oare ce să fie, cum să fie?

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de fd | 13 iunie 2017 11:05

    mafioti nenorrrociti