Bitea, serelistul: Ce afaceri ascunde SUV-ul parcat aiurea de subprefect

Când a pus rahatul pe ventilator, aruncând sistemul public de parcări din Oradea în aer, subprefectul Cristian Bitea trebuia să se aştepte ca efectele să se vadă şi pe propriile veşminte, pe care şi le vrea imaculate.

Bihorel a avut curiozitatea să vadă care-i istoria maşinii parcate aiurea de Bitea de la care a pornit practic toată daravela. Subprefectul spunea, evaziv, despre acel SUV Subaru B-151-WTS pe care i l-a ridicat Primăria că l-a primit în folosinţă gratuită de la „o persoană juridică din Bucureşti”, iar abţibild de Prefectură i-a pus fiindcă nu avea maşină de serviciu cu şofer.

Dar să vedeţi, de fapt, care e adevărul! „Persoana juridică” atât de darnică cu înaltul funcţionar este o firmă din Bucureşti, Travel Training Services, ce are ca acţionari două firme orădene – Smart Media Systems (97%) şi Localo (3%).

Smart Media Systems este, la rândul ei, un pui de-al lui Localo (99%) „conceput” cu Fundaţia Conect (1%), în vreme ce firma Localo e deţinută 100% de aceeaşi fundaţie orădeană.

Altfel spus, toate cele trei firme sunt ale fundaţiei Conect, care ghiciţi de cine a fost înfiinţată? Da, de Bitea!

Concluzia? Domnul subprefect, înalt funcţionar public – care la declaraţia de avere nu are nici urmă de venituri comerciale, afaceri sau firme, iar la CV şi-a trecut doar fundaţia, că dă bine – este de fapt proprietar, cu paravan, pe trei societăţi comerciale, cu tot cu bunurile şi veniturile lor, inclusiv celebrul Subaru.

Păi bine, dom’ înalt funcţionar, e frumos să le ţineţi ascunse?

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de asdfadfgaasd | 7 iulie 2014 13:47

    DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  2. >> Postat de veste | 7 iulie 2014 09:36

    Stau si observ cat de „necititi” sunt unii ziaristi care habar nu au sa faca diferenta dintre o persoana juridica cu personalitate juridica si o persoana fizica!!!!!Mai puneti mana si cititi niste carti de drept comercial si faceti diferenta deoarece prin afirmatiile voastre gresite duceti lumea in eroare.Fiecare societate are personalitatea ei juridica si raspunde!!!Subprefectul, ca persoana fizica, figureaza doar la Fundatie -asta dupa propriile voastre afirmatii!!!In concluzie, cum sa-si treaca in Declaratia de avere a persoanei fizice ceva ce detine o alta persoana juridica cu personalitate juridica?!SUNTETI DE RASUL CURCILOR!!!