Kiss la odihnă: Fostul șef al UDMR Bihor, Alexandru Kiss, se pensionează

Bihorenii care anul trecut şi-au cumpărat şampanie de bucurie că fostul preşedinte al UDMR Bihor, Alexandru Kiss, nu mai candida la un nou mandat, nici în fruntea partidului, nici la şefia Consiliului Judeţean, instituţie pe care procurorii DNA zic că a păgubit-o cu milioane de euro, şi apoi au renunţat să desfacă sticlele aflând că urmaşii săi din conducerea judeţului l-au pus director general peste Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ecoland, care gestionează centrala electrică pe biomasă din Săcueni, o pot pune din nou la rece.

Ba chiar şi turna în cupe. După ce a condus – a se citi „dijmuit” – Bihorul aproape un deceniu şi jumătate, ba din postura de vicepreşedinte, ba din cea de elnök al Consiliului Judeţean, Kiss pare să se fi săturat de atâta muncă, iar luna trecută a decis să se pensioneze. Bihorel îi doreşte multă sănătate, că de odihnă s-ar putea să nu aibă parte, acolo unde-l vor procurorii. Şi nu doar ei…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de cazanciuc | 27 iunie 2017 17:16

    Premeditat: a stat pe post pe bani publici, destul cat sa intre la pensie cu o anumita incadrare, si venit, ca sa aiba pensia satisfacatoare.