Bir cu fugiţii: Bolojan nu-i poate opri pe angajaţii Parcului Industrial s-o tulească la concurenţă

Primarul Ilie Bolojan nu mai are puterea de convingere de altădată. Edilul s-a întâlnit săptămâna trecută, în grup şi în parte cu fiecare angajat al Agenţiei de Dezvoltare Locală Oradea, pentru a-i convinge să rămână la post după plecarea la concurenţă a fostei directoare, Delia Ungur.

Aceasta a preluat recent şefia firmei Parcuri Industriale Bihor unde, în ciuda demersurilor edilului, se va reuni de luna viitoare majoritatea echipei de la ADLO. Odată cu Ungur au părăsit societatea municipalităţii managerul de resurse umane Liana Boagiu, jurista Mihaela Pop-Cot, asistentul executiv Florina Fofiu şi inginerii Dan Niederhoffer şi Marcelo Bodo.

Postul de director al ADLO a revenit din iulie, cu titlu de interimat, economistului Laszlo Kovacs, care are toate şansele să se trezească cu mandatul prelungit. Dacă nu pentru altceva, măcar pentru că, în ciuda salarizării de 8.000 lei pe lună, până la termenul limită de vineri, ora 14, s-a înscris la concursul pentru post un singur candidat. Şi acela probabil pentru că nu a aflat deocamdată cum e să-l aibă ca şef pe primarul Bolojan…


*
*