Bihorel

Zece observații despre nunta lui George Simion de la Măciuca

1. Gigi Becali i-a făcut cadou două tone de brânză, știut fiind că finanțatorul FCSB-ului a ajutat mulți milogi la viața lui.

2. Juna mireasă a fost atrasă nu atât de mire, cât de denumirea locului unde a avut nunta.

3. Nicu Covaci infirmă că a cântat la nuntă. El nu mai cântă de 20 de ani, că nu prea mai are voce, el doar numără banii.

4. Peste 90% dintre telespectatorii care au urmărit evenimentul sunt trecuți de 80 de ani, iar mai mult de jumătate nu știau că e vorba de o nuntă, ci de parastasul lui Ceaușescu.

5. Robert Turcescu a fost și el prezent, îmbrăcat în ie, dar în una specială, cu epoleți.

6. Banii strânși la nuntă vor fi folosiți pentru construirea unui spital de boli nervoase, pentru tratarea participanților.

7. Cel mai mare cadou pe care l-a putut face Diana Șoșoacă a fost să lipsească de la eveniment, că altfel rămâneau nuntașii fără potol.

8. George Simion spune că, din păcate, momentul cu bomba a fost ratat pentru că chiar nimeni nu crede că cineva risipește explozibilul pe o așa panaramă de chef.

9. Foștii comandanți legionari au cerut să se verifice dacă nu cumva Căpitanul s-a răsucit în mormânt de nervi la aflarea veștii că unul ca Simion vrea să-l ia ca model.

10. Indecent de preasfințitul Teodosie a întocmit lista completă cu participanții la nuntă și a înaintat-o organelor competente.

(foto: Facebook / George Simion)

Exit mobile version