Bihorel

Zece efecte după vaccinarea președintelui Klaus Iohannis

1. Președintele Iohannis nu a vrut să se vaccineze în public, ci doar să-și arate mușchii în fața adversarilor politici.

2. O fotografie face cât o mie de cuvinte. Imaginile cu Iohannis au fost un impact uriaș, pentru că el într-un mandat și jumătate abia a ajuns la 854 de cuvinte.

3. Succesul de imagine cu brandul prezidențial nu putea fi depășit nici dacă Iohannis ar fi venit la vaccinare îmbrăcat în spilhausen.

4. Băsescu a declarat că și el are un brand la fel de puternic, dar numai la mâna dreaptă, cu care ridică paharul.

5. Ludovic Orban spune că donează vaccinul lui Kelemen Hunor și rapelul lui Dan Barna, numai să-l lase să ajungă șeful Camerei Deputaților.

6. Irinuca lui Dragnea a recunoscut că brațul lui Iohannis e mai puternic decât al iubitului ei, chit că acesta face muncă manuală la atelierul auto din Rahova.

7. Pentru creșterea atractivității campaniei de vaccinare, se cere ca Raluca Turcan să se vaccineze în costum de baie. În costumul Dianei Șoșoacă.

8. Șerban Nicolae susține că urgența principală nu este lupta împotriva Covid -19, ci împotriva pestei porcine.

9. Szabó Ödön e îngrozit că după vaccin se va trezi dimineața cântând „Deșteaptă-te, române!”.

10. Ilie Bolojan nu s-a planificat pentru imunizare declarând că el e vaccinat de când colegii liberali i-au tras clapa cu privire la Ministerul Fondurilor Europene.

Exit mobile version