Bihorel

Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Bolovan despre criza din fostul partid liberal

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că un deputat de la UDMR a declarat că ziua de 1 Decembrie e o zi de doliu național pentru maghiari”. „Dacă ați fi cinstiți cu voi, și pentru românii ardeleni ar trebui să fie tot o zi de doliu”.

Marți 

Una dintre rarele apariții la TV ale lui Bolovan. Omul a explicat care e situația cu deja fostul partid liberal. „La alegerile din 2024, soarta partidului depinde de ce livrăm noi ca primari și președinți de consilii județene”. „Adică?”. „Dacă ne facem treaba, iar o să vină Gorghiu și Rareș Bogdan să ne plimbe pe la televiziuni ca pe moaște și să se laude cu noi”.

Miercuri

Nae polițistul, despre colegul său care a călcat iarba dintre șinele de tramvai: „Omul nu e chiar așa de vinovat cum l-a scos presa. Cred că a clacat psihic, pentru că nu-i ușor să muncești de 3-4 ani în Poliție și să știi că mai ai 2 ani până la pensie și nu poți face nicio greșeală”.

Joi

Primărița numită „Arma mortală” a fost verificată și de Curtea de Conturi. Un reprezentant al echipei de control a mărturisit: „Că primărița-i în arest pentru tentativă de omor e una. Dar la ce grozăvii a făcut cu bugetul comunei, cred că numai de genocid nu o putem acuza”.

Vineri

Tanti Zoe: „Pe vremea mea, când mergeam cu tramvaiul 3, scria pe pereți, în ungurește: Scuipatul interzis! Acum văd că deja se poate și cânta în tramvaie”. „Vi se pare anormal?”. „Nu, e normal, doar că în cazul acesta ar trebui să avem și un vagon restaurant”.

Sâmbătă

Mai mulți profesori au mers la Cotroceni, pentru a fi decorați de președinte. Unul mi-a povestit. „De trei luni stăm în Capitală să-și facă sasul timp. Ba era pe la golf, ba a căzut prima zăpadă”. „Și cum de și-a făcut timp pentru voi?”. „A trebuit să rămână în București, că de Ziua Națională n-a vrut nimeni să depună coroane în locul lui”.

Duminică

De azi, în municipiu nu vor mai fi infracțiuni. Devenim orașul faptelor bune.

Exit mobile version