Bihorel

Retrospectiva săptămânii prin ochii lui Bihorel: Bolojan vrea să bage mai mulți maghiari în Parlament decât UDMR-ul

Luni

Vio către Ghiusi: „La voi e ca la PSD. Cu cât aveți mai slabe rezultatele, cu atât mai mult mergeți tot pe mâna actualilor șefi”. „Asta au cam simțit-o și alegătorii noștri, care au propus să-i schimbăm numele Odeonului”. „Adică?”. „Până acum lui Ioan îi spuneam Ianoș, acum cred că ar trebui ca lui Odeon să-i spunem Croitoru”.

Marți 

L-am întrebat pe Bolovan cum s-au făcut listele de candidați pentru Parlament. „Păi, am luat o hârtie și un pix și am scris niște nume care mi s-au părut mie mai faine”. „Nu-s cam mulți maghiari pe listele liberalilor?”. „Nici vorbă. Am vrut să-i arăt husarului amator că PNL-ul poate trimite în Parlament mai mulți maghiari decât UDMR-ul”.

Miercuri

Șeful Asociației Oamenilor Liberi din Consiliul Județean, în prag de grevă: „Situația e explozivă, Bolovanul ne cere să stăm 8 ore la serviciu”. „Asta deja e de greva foamei!”. „Noi facem numai greva setei. Și o s-o facem doar dacă în aceste 8 ore ne pune să și lucrăm”.

Joi

Marinelu, despre rolul presei în alegeri: „Deși medicul mi-a recomandat să nu fac declarații înainte de a lua medicamente, totuși e clar că dacă nu erau ziarele aservite, noi ieșeam pe locul 1”. „De unde aveți aceste date?”. „Am făcut un sondaj la Nucet”.

Vineri

Ianoș, exasperat: „Dacă nici acum nu ne votează oamenii, când avem cap de listă doi plagiatori și o traseistă, chiar că-mi vine să mă las de politică”. „Dar de unde ați adus-o pe madama aia care l-a înlocuit pe Piticot?”. „E specialistă în Ordonanța 13. Un fel de Florin Ciordache cu tanga”.

Sâmbătă

Puradel, supărat: „Nu știm să facem un lucru ca lumea! Acum au construit niște locuințe sociale ANL pentru oamenii mei”. „Nici așa nu-i bine?”. „Păi, ăla e proiectant?! La ce uși mici a desenat, n-au cum să încapă caii în sufragerie”.

Duminică

Cât cinism! Dacă aveam mortalitatea redusă ca-n Suedia, secțiile ATI se blocau din vară.

Exit mobile version