Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Prefectul ar fi vrut să vadă un PSD-ist numit în locul lui

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că a trimis Cechescu bani pentru reabilitarea unor școli și în alte locuri decât zona lui folclorică”. „Păi, ce era să facă dacă ați făcut scandal? Că dacă nu vin banii, nu-i bine, dacă vin, iar nu-i bine, că vin numai la unguri…”.

Marți

Prefectul, după ce a scăpat de schimbare: „Pe de o parte mă bucur, că pot să-mi duc planurile la îndeplinire”. „Pe de altă parte?”. „Pe de altă parte, aș fi vrut să-l pună PSD pe omul lor, că numai așa se putea face de râs și ajungea mai rău ca Ianoș”.

Miercuri

Nae polițistul, despre circulația organelor în natură: „Fenomenul e că de la Poliția Locală pleacă tinerii la Poliția Națională, iar de la Poliția Națională pleacă bătrânii, după ce ies la pensie, la Poliția Locală”. „Ce să facă Polița Locală cu polițiștii pensionați?”. „Păi, încă sunt în putere, că niciunul nu a trecut de 45 de ani”.

Joi

Birtașul a inaugurat prima linie de tramvai făcută după Revoluție: „Am reușit investiția, tramvaiele merg, n-am primit nici corecții financiare, cum sperau unii, așa că totul e în regulă”. „Care este traseul acestei linii?”. „Păi, linia de tramvai coincide cu linia partidului nostru”.

Vineri

Într-un binevenit schimb culinar, studenții străini de la Sorbonica au făcut cunoștință cu bucătăria românească. Tinerii au fost încântați de varietatea mâncărurilor. Tanti Zoe pensionara a tras concluzia: „Dacă veneau pe când am făcut eu facultatea, ar fi constatat că bucătăria tradițională românească este pita cu unsoare și cafeaua cu nechezol”.

Sâmbătă

Cinci copii care cerșeau au fost adunați de pe stradă. Puradel, revoltat: „Nu cerșeau, ci răspândeau cultura neamului nostru, o cultură în mișcare”. „Și de ce-i scot părinții la cerut pomană?”. „Pentru că părinții nu mai pot trăi doar din alocația odraslelor”.

Duminică

Ministrul nostru de la fonduri europene a ajuns consilierul premierului. „Postul mă onorează. Oricum e haos la Minister după vraiștea lăsată de gargaragiul de dinainte și de habarnismul noului ministru”. „Și nouă, ca județ, ce o să ne dați?”. „O să vă dau binețe!”.

Exit mobile version