Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Ianoș explică de ce faultează Inelul metropolitan

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că Orbanul vostru nu suportă corciturile, negrii și evreii. Să înțeleg că Băile Tușnad au ajuns un fel de Nürnberg pentru FIDESZ?”. „De ce-l critică toată lumea? El este pentru păstrarea rasei pure, omul alb, arian, cam ca el”. „Adevărul e că la cele 130 de kile ale lui arată bine, că are doi metri. De elastic la budigăi”.

Marți

Ianoș lovește și după moarte. Moartea politică. Oamenii săi n-au îndrăznit să-i iasă din cuvânt și au trântit votul pentru Inelul Metropolitan. „Mă, la ce colegi am la partid, chiar dacă le propun să se sinucidă, votează în unanimitate”. „Dar cu Inelul Metropolitan ce ai avut?”. „La etatea mea nu mai am pătrățele, dar tot mai pot să-mi arăt mușchii”.

Miercuri

Birtașul desființează parcările roșii: „M-am gândit să măresc prețul orei de parcare la 5.000 de lei, dar pun pariu că sunt destui capabili să facă un credit ca să plătească parcarea, numai să vadă lumea ce BMW au”.

Joi

Vești bune pentru Beni Hill Asfaltatorul! „Dumniezo nu bate cu bota! S-a anulat și celălalt tronson de autostradă, nu numa’ al meu. Să vadă toți ce a fost în sufletul meu când CNAIR-ul n-a vrut să dubleze suma pe care am licitat-o inițial”. „Dar tu mai mergi la licitații?”. „Mă duc ca la Olimpiadă. Cu prețuri nesimțit de mici, dar important e să participi”.

Vineri

Rectorul Barney, fericit: „Ați văzut că am intrat într-o alianță cu alte 8 universități din Europa pentru proiecte de cercetare?”. „Bravo, e cea mai mare realizare a anului”. „Cea mai mare realizare e că, din cauza calității învățământului de la noi, tinerii pleacă la studii la Cluj. Iar unii dintre ei au fost prinși furând în SUA. Dacă studiau la noi, pe noi pica rușinea!”.

Sâmbătă

A luat foc pădurea în Apuseni. Nae Polițistul: „Dacă ar fi după mine, i-aș lega pe toți hoții de lemne”. „Dar ce vină au ei în declanșarea incendiilor?”. „Păi, de la ei s-a aprins pădurea, că a ieșit cu scântei când au negociat cu șefii de post taxa de protecție”.

Duminică

Din cauza secetei severe trebuie să economisim apa. Consumatorii fruntași sunt rugați să bea apă exclusiv dimineața!

Exit mobile version