Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Deputatul de la hAUR explică de ce și-a bătut colegul de liceu

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că un deputat de la voi ar vrea să se desființeze mai degrabă DNA-ul decât Secția Specială”. „Și nu e normal? Păi, câți colegi din UDMR au fost cercetați de Secția Specială și câți de DNA? Noroc că ai noștri, cum îi condamnă, fug în țara mamă”.

Marți

Traseista venită de la Cluj să candideze alături de Ianoș a plecat din partid. „Ce să zic, stimată deputată: mare doamnă, mare caracter!”. „Singurul lucru care m-a atras la voi era că aveți centură, deci pot să fac politica pe care o vreau. Oricum, prefer un șef ca Varanul de la Antene, care-i mai tânăr ca Ianoș și, deci, mai de viitor”.

Miercuri

Vești bune pentru aleșdeni: observațiile lor cu privire la centură au fost ascultate, e drept că degeaba, de consilierii pesediști. Unul dintre ei a explicat filozofia opoziției cu privire la dezvoltare: „Nu vrem o centură ieftină, care să treacă pe lângă casele oamenilor. Decât mult și prost, mai bine nimic și bun”.

Joi

O nouă încercare de a pune presiune pe cei care vor ca revistele de cultură să rămână de sine stătătoare. Bolovan, nervos, le-a spus textual: „Vă rog să-l trimiteți la mine pe cititorul revistelor voastre, să-l lămuresc de ce trebuie să mergeți la Bibliotecă, că pe voi nu vă pot convinge”.

Vineri 

Deputatul de la hAUR, demascat că și-a caftit un coleg în liceu. „Da, mă, i-am dat o corecție, dar mai mult ca să mă obișnuiesc cu condițiile reale de luptă”. „Te pregăteai să devii boxer?”. „Nu, mă antrenam pentru când urma să-l bat pe șogorul meu în trafic”.

Sâmbătă

Șucăr mare la Direcția pentru Protecția Copilului. Fiindcă se anunță externalizări de amploare, unii angajați s-au revoltat: „Ăștia vor să ne lase fără pită!”. „Dar cum se poate ca voi să cheltuiți mai mult ca privații?”. „Mi-am angajat toate neamurile, că și ele trebuie să trăiască. E drept că sunt mai mari cheltuielile, dar uite că noi reducem șomajul”.

Duminică

Scandalul de la Muzeul orașului continuă. Numai așa vor ajunge și procurorii să vadă exponatele.

Exit mobile version