Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Demisia neașteptată a unui lider PSD-ist

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut ce performanțe am reușit la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta?”. „Și mie mi se pare o performanță uluitoare la ce bază materială aveți. Dacă la noi, într-o comună, primitivă desigur, am avea atât de puține bazine olimpice cum are Bucureștiul, primarul ar fi linșat de populație”.

Marți

Un important lider pesedist a demisionat din funcțiile deținute la nivel local: „M-am săturat de dictatura lui Ianoș. Măcar așa i-am smuls promisiunea că o să-și dea demisia”. „Dar după câte văd, încă nu și-a dat-o”. „Păi, aici e problema, că omul nu dă nimic pe gratis și încă nu am strâns suficiente fonduri ca să i-o achităm”.

Miercuri

Nae polițistul: „Avem o metodă originală pentru a-i speria pe șoferii beți sau drogați. Avem niște ochelari care distorsionează imaginea de parcă ai fi după o doză de iarbă sau trei sticle de vin”. „Și cum au reacționat tinerii?”. „Ne-au rugat să le dăm ochelarii, să nu mai cheltuie bani pe trăscău și droguri”.

Joi

Din cauza vântului puternic, vocalul pâlc de ecologiști s-a ascuns de ochii lumii. Unul mi-a mărturisit: „Noi iubim clorofila necondiționat. Dar, dacă pică vreun copac pe un loc de joacă, nu ne asumăm nimic, că de fapt noi suntem doar chibiți”.

Vineri

Sabotorul parcării de la Catedrală: „Am renunțat să mai cer avize peste avize, dar nu din cauză că mor de dragul dezvoltării orașului”. „Chiar așa, e adevărat că ai cerut adeverință că nu trebuie adeverință?”. „Așa e. Dar am renunțat cu sabotajul, căci, cu cât săpau ăștia mai adânc, exista riscul să găsească dovezi dacice pe acest teritoriu”.

Sâmbătă

Ministerul Dezvoltării a transmis presei informații în vrac. Csekescu a explicat. „În județ am trimis o grămadă de bani ca să ridicăm nivelul de trai al cetățenilor”. „Dar ne puteți defalca investițiile?”. „Nu are rost, că iar o să comentați că dau mai mulți bani comunelor ungurești, chit că și acolo stau români, de exemplu șefii de post”.

Duminică

Se mai face o poartă la cimitir. Motivul e ca la Înviere: sufletele celor plecați să nu se înghesuie la ieșire.

Exit mobile version