Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Cum se apără Bolovan de acuzația că nu merge la Filarmonică

Luni

Vio către Ghiusi: „I-ați cerut lui Bolovan să recunoască că nu suntem în stare să avem un aeroport din cauza salariilor mici…”. „Noi am observat că oamenii au salarii prea mici ca să zboare de pe Aeroportul Oradea, dar destul de mari ca să utilizeze Aeroportul din Debrețin”.

Marți

Bolovan a explicat că nu are de gând să renunțe la reforma în cultură. „Nu vă dă de gândit că peste 5.000 de oameni au semnat un memoriu, cerându-vă să nu faceți schimbări?”. „Toți mă acuză că nu merg la Filarmonică. Dar ei merg? Că la un concert nu sunt mai mult de 300 de melomani”.

Miercuri

A scris la ziar că rectorul Barney este unul dintre cei mai buni jucători pe bursă. „Domnu’ rector, dacă Sorbonica ar fi cotată la bursă, câți bani ați investi în acțiuni?”. „Dacă aș fi student, n-aș da doi bani, dar ca dascăl, aș paria pe Universitate, că salariile sunt mai mari ca dividendele”.

Joi

Inspectorul școlar general, după întâlnirea cu elevii: „Ei vor să-și alegă directorul, să schimbe profesorii și, dacă se poate, să-și dea singuri note”. „Dar despre transferurile ciudate au ceva de spus?”. „Mi-au zis că elevului de pe terasă de transferuri nu îi pasă”.

Vineri

Muzeul mare se unește cu muzeul mic și va da naștere unui muzeu imens. Directorul explică pașii: „Voi mai face niște reduceri de personal, o să pornesc noile secții, termin Muzeul Masoneriei, după care precis că mă va scoate la pensie, ca să vină una care protejează monumentele”.

Sâmbătă

Birtăul a decis: „Nu mai facem plajă urbană, că exista riscul să mă trezesc în sala mare a Primăriei cu copii jucându-se cu lopățici și găletușe”. „Dar din start se vedea că amenajarea e cu cântec!”. „N-ați observat până la capăt: era cu cântec, dar cu cântec de lebădă”.

Duminică

A apărut postul de angajat responsabil cu fericirea angajaților. În urma unui sondaj, persoana respectivă trebuie să fie blondă, babă până-n 25 de ani și să aibă cupa D la sutien. 

Exit mobile version