Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Cum de a venit Ianoș neatins de mazilirea din partid

Luni

Vio către Ghiusi. „Interesant studiul despre maghiarii de aici. Am văzut că aveți foarte mare încredere în biserică și în ziarul de limbă maghiară”. „Când o viață întreagă te-ai obișnuit să faci focul cu același ziar, parcă nu-ți vine să folosești un cotidian de limbă română”.

Marți

Ianoș a venit neatins de la mazilire. „Nu pot să cred că te-au iertat, după rezultatele din campanie”. „Păi, când au văzut pe cine ar trebui să pună în loc, pe Brancardier sau Microprimar, și-au dat seama că rezultatele sunt de-a dreptul fabuloase”.

Miercuri

Niște judecători au iertat câțiva violatori și proxeneți, pe motiv că respectivii au îndrăgit victimele. „De unde ați mai scos-o și pe asta cu îndrăgitul? Ați scăpat de pârnaie niște infractori!”, le-am reproșat. „Nu știi ce vorbești. E ca în bancul cu deosebirea dintre un pedagog și un pedofil. Pedofilul e mai bun, că măcar iubește copilul”.

Joi

Bolovan a fost întrebat dacă-și va lua cu el oamenii din Primărie. „Am să-i las pe toți la locul lor”. „Și atunci cu cine o să lucrați?”. „În prima fază cu șeful de la AJOFM, să mă ajute să angajez personal în locul celor disponibilizați”.

Vineri

A fost ziua părinților adoptivi la Zoo. Fostul șef de acolo s-a interesat dacă nu există doritori să-l adopte și pe el, că precis va fi dat afară de la sinecura în care-l plasase partidul. „Înțelegeți acum de ce am fost în Consiliul de Administrație al Aeroportului? Uite ce bine-mi prind acum lecțiile de zbor”.

Sâmbătă

Terenul de la Sorbonica a fost luat înapoi de vechea gardă de la Județ. Rectorul, nemulțumit: „Cică au nevoie de spații unde să-și pună actorii recuzita. Păi, la cum merg acum spectacolele, cred că actorii se vor întoarce la vechile obiceiuri și vor da reprezentații din căruță”.

Duminică

Mare epidemie de gripă porcină. Tot e bun Covidul la ceva, că nu mai băgăm în seamă asemenea mizilicuri.

Exit mobile version