Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Cu Bolovan, despre strategia Consiliului Județean

Luni

Vio către Ghiusi: „Văd că vreți să-i comasați pe toți elevii voștri într-un singur liceu. Atunci despre ce integrare mai vorbim?”. „Păi, tocmai de integrarea asta ne e frică, că ne-am tot integrat și am ajuns să fim jumătate din câți am fost la tratatul de la Trianon”.

Marți

Strategia Consiliului Județean prevede investiții uriașe în drumuri și centuri ocolitoare. Bolovan și-a expus țelul: „Doresc să fac atâtea centuri în tot județul încât să fie mai numeroase decât fetele capabile să presteze cea mai veche meserie din lume”.

Miercuri

Cei de la protecția persoanelor cu handicap nu au grijă de banul statului. „Îi chemăm la evaluare pe cei cu picioare amputate ca să vedem dacă nu le-au crescut între timp. Dar dacă vin cu câteva sute de euro, le dăm drept de însoțitor și băieților care trag zilnic de fiare”.

Joi

Tanti Zoe pensionara, mirată de circul cu garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj: „Eu nu înțeleg, maică, ce se scandalizează că are doar 11 mp. Eu în facultate într-o astfel de cămăruță stăteam cu încă trei colege, iar baia era comună. V-ați îmburghezit cu toții”.

Vineri

Șeful Inspectoratului Școlar: „Am obținut o mare victorie. Cei care vor să-și școlească copiii acasă, în așa-numitul homeschooling, nu o mai pot face. Să facă bine să vină la școală, ca toți elevii, că altfel ajung analfabeți!”. „Dar când voi ați făcut școală online timp de doi ani, ce fel de  elevi ați scos? Nu analfabeți?”.

Sâmbătă

Șeful primarilor din zona Binșului, bucuros că li s-a aprobat proiectul cu gazele: „Unii se tem că introducerea rețelelor de gaz e inutilă în contextul scumpirii combustibilului”. „Și nu-i așa?”. „Oricum e mai ieftin decât pe lemne. Marele câștig este că hoții de lemne vor da faliment, așa că în loc să stea toată ziua la birtul satului vor trebui să iasă la muncă”.

Duminică

Angajații Gărzii Forestiere au dat statul în judecată pentru măriri de salarii. La cum se fură lemne în țara asta, nici nu credeam că Garda asta există.

Exit mobile version