Bihorel

Retrospectiva săptămânii: Bolovan dezvăluie de ce a fost chemat la negocierile cu un operator aerian

Luni

Vio către Ghiusi: „A venit lume multă la serbările maghiarimii…”. „Da, iar Odeon era emotiv, că trebuia să călărească în costum de husar, pe când la el la țară singurul cal pe care l-a văzut a fost cel de la jocul de șah”. „Am văzut că avea tot harnașamentul și zorzoanele”. „Putea avea și mai multe, dar i-am interzis să defileze cu geanta Depanatorului”.

Marți

Bolovan a fost chemat de un operator aerian la negocieri pentru noi curse. „Cum de v-au chemat, că aeroportul e moșia Păstorului?”. „Cred că Păstorul nu le-a părut de încredere, că mai nou umblă numai în bermude și șlapi. Plus că oamenii de afaceri ne-au spus-o în față: pe lângă reprezentantul aeroportului din Debrețin, trebuie să fie și unul al orașului nostru”.

Miercuri

Puradel, supărat pe edili: „Bine că ne asfaltează prin cartierul francez Voltaire! Cu cât avem drumuri mai bune, cu atât vom fi și noi mai mereu în mișcare…”. „Păi şi-atunci de ce sunteți supărați?”. „A dispus Bolovan să se facă semne de circulație din piatră, deși la noi tradiția cere să fie din fer”.

Joi

Nae polițistul: „A venit un fost pușcăriaș să-l șpreieze pe un gardian. Noroc că l-am capturat și l-am dat pe mâna Justiției”. „Dar omul spunea că a fost terorizat în puşcărie”. „Minciună! Omul face tot ce poate ca să intre înapoi. Acolo are casă și masă asigurate, plus vreo 5.000 de euro la ieșire, că așa prevede legea mai nou”.

Vineri

Locatarii unui bloc au obținut în instanță demolarea unei antene de telefonie. Șeful asociației de proprietari a explicat: „Erau trei antene pe bloc. Cu primele două n-am avut probleme, dar nu suportam Antena 3”.

Sâmbătă

Primarul din Băi s-a făcut foc și pară când a auzit că se vrea o pușcărie la el în comună. „Băi fraților, eu vă spun de la obraz: la cât s-au mânărit terenurile în comuna asta, cu primari, consilieri, funcţionari, afacerişti, numai să aduci vorba de pușcărie şi deja iese genocid”.

Duminică

A apărut catalogul online, astfel că se pot vedea notele elevilor pe site. Dar buda tot în fundul curţii este.

Exit mobile version