Bihorel

Răzbunare cu boicot: Oficialii Inspectoratului Şcolar au lipsit de la inaugurarea noului teren de sport de la liceul din Aleşd

Elevii Liceului Constantin Şerban din Aleşd au un teren de sport la standarde occidentale, cu suprafaţă elastică din tartan, investiţia de 25.000 euro fiind asigurată de fabrica de ciment Holcim, care i-a invitat săptămâna trecută la inaugurare şi pe oficialii din Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Numai că, deşi şeful IŞJ Bihor, Alin Novac Iuhas, adjuncta acestuia, Codruţa Bogdan, şi inspectorul de sport Călin Hoţupan şi-au confirmat participarea, la eveniment n-a ajuns niciunul, şi nici nu şi-au trimis vreun coleg să reprezinte instituţia.

Cârcotaşii bârfesc că aşa a ales Novac s-o pedepsească pe directoarea liceului cu pricina, Alina Buzle, pentru îndrăzneala de a se fi înscris la concursul pentru ocuparea postului de inspector şef, organizat de Ministerul Educaţiei.

De ce au trebuit pedepsiţi, însă, şi investitorii de la Holcim, care n-au niciun amestec în rahaturile din învăţământul bihorean, asta numai Dumnezeu ştie… Dumnezeu şi, evident, dom’ general Novac Iuhas!

Exit mobile version