Bihorel

Primărie avariată: Majoritatea şefilor din Primăria Oradea, în frunte cu Bolojan, au ajuns în concediu medical

Angajaţii Primăriei au toate motivele să se plângă că primarul Ilie Bolojan îi tratează cu răceală. Săptămâna trecută, majoritatea directorilor municipalităţii au intrat în concediu medical, în frunte cu edilul șef.

O viroză urâtă l-a scos pe primar din activitate timp de câteva zile, l-a pus pe butuci pe şeful Direcţiei Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa, a scos-o din circuit și pe directoarea juridică Eugenia Borbei, iar când şeful Poliţiei Locale, Cristian Beltechi, a revenit din concediu medical, a căzut la pat adjunctul lui, Ioan Găluţ.

Pe lista şefilor angajaţilor „avariaţi” s-a mai numărat şeful Zonei Metropolitane Oradea, Adrian Foghiş, care s-a prezentat la şedinţa cu primarii localităţilor membre proptit în cârje din cauza unui genunchi imobilizat în urma unei accidentări.

Acesta din urmă le-a întărit cârcotaşilor părerea că valul de concedii medicale din Primărie este provocat nu atât de sezonul gripei, cât de blestemele orădenilor care şi-au văzut impozitele pe anul 2019. Şi-au urat numai „de bine”…

Exit mobile version