Bihorel

Inaugurare fără finalizare: Au tăiat panglica la liceul din Marghita, numai că n-au dat clădirea în folosinţă

Elevii Liceului Tehnologic Horea din Marghita se tot uită, degeaba, la o clădire nou-nouţă ridicată pentru ei lângă vechiul local, inaugurată cu două săptămâni în urmă, dar nedată în folosinţă nici până acum.

Pe 1 martie, când a fost sărbătorită cu o zi întârziere ziua şcolii, o pleiadă de VIP-uri s-au înghesuit să taie panglica noului edificiu, construit cu fonduri de la Banca Mondială, între cei descinşi la invitaţia directorului PSD-ist Remus Sabău fiind preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi deputaţii Ioan Sorin Roman şi Gheorghe Bogdan.

Gurile rele povestesc că taman din cauza acestora ziua şcolii nu a fost sărbătorită pe 28 februarie, când s-au împlinit 233 de ani de la tragerea pe roată a lui Horea, ci o zi mai târziu. Mai mult, Bihorel a aflat că inaugurarea a fost pur de formă, întrucât mutarea propriu-zisă încă nu s-a făcut.

Explicaţia directorului Sabău? N-a finalizat instruirea angajaţilor cu privire la sistemul de alarmare al noii clădiri, iar aceasta a devenit funcţională abia săptămâna trecută. De ce s-a grăbit, atunci, să facă inaugurare cu tam-tam şi cu şefii de la Partid, asta n-a mai zis…

Exit mobile version