Bihorel

Ecrane de design: La patru luni de la primirea unor televizoare Samsung, municipalitatea le ţine nefolosite

La patru luni de la primirea a şase televizoare tip LED donate de firma Samsung, municipalitatea le ţine încă nefolosite. Aparatele au fost instalate în sala de lucru cu publicul şi în cantina Primăriei, dar nu au fost pornite nici până astăzi.

Montate de o firmă privată, televizoarele au fost verificate şi apoi oprite pentru că, din octombrie, reprezentanţii municipalităţii n-au reuşit să producă materialele pe care ar trebui să le difuzeze acestea.

Potrivit declaraţiei făcute de primarul Ilie Bolojan la primirea donaţiei, pe ecrane ar fi urmat să ruleze anunţuri ale Primăriei şi informaţii despre actele necesare pentru obţinerea unor autorizaţii sau avize.

Problema e că documentaţia e atât de stufoasă încât până ajunge la capătul listei, orădeanul uită de unde a început. Şi, mai rău, dacă lista documentelor este „comprimată” ca să încapă integral pe ecrane, literele ies atât de mici încât omul nu mai înţelege nimic din înşiruirea lor.

Aşa că, până la identificarea unei soluţii optime, conducerea Primăriei preferă să ţină televizoarele închise. Nimănui nu i-a trecut prin cap să le pună măcar pe un post de muzică. Sau nu ne lasă coreenii?

Exit mobile version