Bihorel

De toată… buda: Clădirea în care funcţionează secţia din centru a Bibliotecii Judeţene are toaletele în stare de avarie (FOTO)

Un student bihorean care vizitează frecvent secţia de Ştiinţe a Bibliotecii Judeţene din Piaţa 1 Decembrie, de lângă Facultatea de Medicină, s-a plâns lui Bihorel că de câteva luni bune clădirea în care funcţionează aceasta, împreună cu alte instituţii de cultură, are toaletele în stare de avarie.

Mai exact, se înfundă şi inundă toată încăperea, aşa că de multe ori apa şi dejecţiile trebuie scoase din clădire cu găleata. Drept urmare, pentru a evita asemenea accidente, abonaţii Bibliotecii şi angajaţii instituţiilor colocatare sunt nevoiţi să bată la uşile vecinilor ca să se uşureze.

Reprezentanţii Bibliotecii spun că au făcut numeroase solicitări către Compania de Apă Oradea, dar, deşi au răspuns sesizării, muncitorii CAO au rezolvat doar temporar problema, care persistă.

Concluzia? Dacă studenţii vor să lectureze liniştiţi au două opţiuni: ori îşi împrumută cărţile pentru acasă, ori nu consumă nimic cu trei zile înainte de a vizita Biblioteca.

Exit mobile version