Unu’ da, altul ba: Judecătorul Pușcaș a fost eliberat condiționat, comisarul-şef Brîndaș mai așteaptă

Ex-judecătorul Mircea Puşcaş, închis în 2015 după ce a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru că a pretins bani de la un afacerist ca să-i rezolve o sentinţă favorabilă, a fost eliberat condiţionat de Judecătoria Timişoara în data de 6 noiembrie, iar verdictul a rămas definitiv.

Un ortac de-al lui, fostul şef al Serviciului de Investigare a Criminalităţii Bihor, ex-comisarul şef Ioan Brîndaş, nu a avut însă acelaşi noroc.

Închis anul trecut fiindcă a dat bani cu camătă unei afaceriste evazioniste, fostul ofiţer a ispăşit şi el două treimi din pedeapsa de 4 ani, motiv pentru care, pe 16 noiembrie, aceeaşi Judecătorie a decis să-l lase afară. Surpriză, însă, o zi mai târziu decizia a fost atacată de procurorii DNA, motiv pentru care ex-poliţistul mai are de aşteptat, căci procesul se reia la Tribunalul Timiş.

Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă, cum ar veni…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale