Troica vrea bolizi!

Cei trei șefi de la Consiliul Județean – Sándor, Ianos și Trajan – nu se mai pot deplasa decât cu mașini noi, de lux. Deși n-au bani să dea cu bidineaua pe clădirea Policlinicii, au făcut o licitație cu dedicație pentru niște maşini de la Skoda.

Pentru ca prostimea să nu se prindă de manevră, au mascat limuzinele la capitolul autoutilitară. Parcă-l și văd pe blândul Pásztor Sándor cum vizitează județul la volanul unei autobetoniere.

Adevărul este că, deși se declară reprezentanții sărăntocilor și asistaților, cei trei nu pot circula dacă limuzinele nu au dotări de lux.

Interesant este că preferă piele pe scaune și nu pe obraz, dar asta e social democrația: bunăstare pentru toți, dar numai prin reprezentanți.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale