Stațiunea balneară se bagă în turism

Cum a știut Guvernul ce se întâmplă la Consiliul Județean Bihor! Guvernul a descentralizat operațiunea de clasificare a obiectivelor turistice, așa că de acum înainte stelele vor fi acordate de Consiliul Județean, care va da și autorizații.

Nu se putea găsi o instituție mai potrivită, ținând cont că acolo e stațiune balneară încă de pe vremea Depanatorului! Parcă-i și văd pe domnii Pasztor și Ianoș cum vor umbla ei prin moteluri, dând stele la tot comerciantul.

Marele avantaj al acestor măsuri este că în sfârșit Consiliul va avea o sursă serioasă de venit, cu autorizațiile, pentru că din lucrări de asfaltări sau canalizări aproape că nu se mai poate trăi boierește.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale