Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: La zilele comunei limitrofe a „prestat” şi popa acuzat de pedofilie

Luni

Vio către Ghiusi: „Mă, voi vreți să ne cuceriți, altfel nu se explică de ce vă faceți autostrăzi până la graniță. Probabil ca să puteți transporta mai ușor trupe”. „Nu vă plângeți. Voi aveți un gibon gălăgios și antipatic la Camera Rebutaților, care spune că pe el nu-l interesează autostrăzile, ci pensiile”. „Și nu ți se pare că are dreptate? Că pe comuniști nu-i votează șoferii, ci pensionarii și asistații sociali”.

Marți

Scandal în ședința Consiliului Local. Profitând că unii liberali n-aveau chef de şedinţă, opoziția a refuzat să aprobe contractul de deratizare a oraşului. O consilieră de la UDMR a explicat motivele: „Primul este că avem așa de rar ocazia să i-o tragem lui Bolovan încât nu puteam rata momentul. Apoi, nu cred că e corect să aducem o firmă de deratizare care să ucidă căpușele, păduchii și alți paraziți. Pentru că la categoria asta intră și ai noștri, pe care Păstorul i-a angajat la Consiliul Județean”.

Miercuri

Puradel, tare supărat: „Adică în orașul ăsta cea mai mare problemă sunt cerșetorii? Evident că toți sunt romi, ceea ce este o pată pe obrazul nației mele”. „Dar vrei să zici că-i normal să cerșești, să te dai bolnav când nu ai nimic, numai pentru a primi pomană de la cei care muncesc din greu?”. „Eu nu zic că-i normal, dar de ce numai de noi se leagă lumea? Că în țara asta mai sunt câteva milioane care stau cu mâna întinsă și așteaptă milă de la Guvern…”.

Joi

Nae polițistul, pe drumuri de munte: „Am mers în Apuseni și ce-am văzut acolo este de nedescris”. „Descrie-mi, te rog”. „Păi, băștinașii, toți neamuri cu primarii din zonă, și-au făcut niște cotețe neautorizate unde vând turiștilor pălinci și conserve”. „Și autoritățile locale nu au luat nicio măsură?”. „Abia acum am auzit că au luat o măsură. Au măsurat cotețele, să vadă ce impozit le pun patronilor pe metrul pătrat de construcție neautorizată”.

Vineri

Șeful de la Piața de legume, la momentul adevărului: „Nu credeam că se va politiza până și vânzarea de legume”. „La ce te referi?”. „La faptul că Poliția a confiscat un transport de 2.500 de kilograme de morcovi pe motiv de lipsă acte”. „Şi unde-i legătura cu politica?”. „Păi, era vorba de morcovii pe care i-au avut la votarea moțiunii Ianoș și prietenul lui, Dragnea. De unde să aibă acte pentru așa ceva?”.

Sâmbătă

La zilele comunei limitrofe a fost invitat și rapsodul popular, de profesie popă, care e acuzat de pedofilie. Guristul nu era deloc afectat: „Degeaba mă acuză lumea de lucruri necurate. Eu îmi văd de cântat și mă consider nevinovat, pentru că n-am făcut altceva decât să urmez îndemnul biblic: Lăsați copiii să vină la mine!”.

Duminică

S-a introdus o nouă metodă antifraudă la examenul de la școala de șoferi. Toate probele vor fi filmate. Un examinator mi-a povestit care vor fi consecințele: „În primul rând nu se va mai putea face sex în mașină în timpul examenului, ceea ce mă deranjează puțin. Apoi la proba teoretică se va vedea clar că unii dintre candidați nu știu nici să-și scrie numele”.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale