Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Bolovan dezvăluie ce va face infractorul de Teleorman cu investițiile „furate” din Oradea

 

Luni

Vio către Ghiusi: „Ai văzut ce spirit civic au românii? Au ieșit cu zecile de mii în stradă să protesteze împotriva ciumeților roșii, care atacă justiția și distrug economia”. „Spirit civic pe dracu’! Au ieșit în stradă să se obișnuiască cu asta. La cum merg lucrurile, nu or să-și poată plăti ratele, așa că oricum vor ajunge pe uliță”.

Marți

Bolovan, nervos pe infractorul Dragnea: „Cu noua revoluție fiscală, infractorul de Teleorman ne-a furat Podul Centenarului și pasajul de peste centură. Și asta numai anul acesta”. „Da’ ce dracu’ vrea să facă cu ele? Că nu se pot transforma în băutură pentru asistați”. „Cred că podul vrea să-l pună pe Dunăre, să lege insula Belina de uscat. Să nu-și dea ai lui jos curu’ din mașină, când merg la pescuit”.

Miercuri

Puradel, supărat pe sistemul medical: „M-am băgat și eu în informatică, că se câștigă mai bine”. „Dar ai ceva studii?”. „Da’ ce, mare lucru-i să clonezi un card sau să scoți bancomatul din pereți? Numa’ că am clonat un card de sănătate şi n-am putut scoate un șfanț. Sistemul e varză, pică mereu, că a fost fușerit de infractorul fugar Ghiță”.

Joi

Nae polițistul, nervos pe un coleg: „Nu mai pricep nimic. Un vechi coleg, de 20 de ani în sistem, s-a lăsat prins ca un începător, cu o șpagă de 1.000 de euro” .”Ești nervos că n-a fost atent?”. „Sunt nervos că unii scad nepermis prețurile. A luat doar o mie de euroi pentru un urmărit general. Unde mai pui că a trebuit să facă para-para cu polițaiul maghiar!”.

Vineri

Șeful de la circulație, nedumerit: „De la o vreme, tot mai mulți șoferi sunt prinși drogați”. „Chiar așa, și eu am observat că ieri l-au prins pe unul din Binș”. „Acolo e o eroare. Nu-s droguri. Așa se comportă unii șoferi din zona aia”.

Sâmbătă

Ianoș, nervos pe ziariști: „Am fost la deschiderea expoziției despre dinozaurii din Transilvania. Ai dracu’ fotografi, mai mult m-au pozat pe mine decât pe dinozauri”. „Poate n-au reușit, săracii, să facă diferența între voi”.

Duminică

La ce ne trebuie Parlament? RER a amenajat o nouă platformă pentru gunoaie.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale