Poloistul Dunca nu mai înoată printre rechini

Gheorghe Dunca, după o viață în balta de pe Criș, a fost aruncat peste bord. Acum merge să antreneze pe la turci, că ai noștri nu s-au purtat cu el prea creștinește.

Omul e supărat că tinerii nu au loc în echipa mare, dar se vede treaba că încă suferă de naivitate. Păi, la ce ne trebuie nouă un tânăr de perspectivă când avem la dispoziție întreg cimitirul elefanților?

Un tânăr nu vine cu bani de transfer, cu impresar și cu taxe mai mult sau mai puțin vizibile. Un tânăr mănâncă la mama și doarme acasă, deci încă o șansă ratată de șpagă. Unde mai pui că dacă aduci trei bătrâni burtoși, consumi mai puțină apă în bazin, că dacă intră ei se ridică nivelul cu 40 de centimetri.


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale