Părăsiţi Cetatea! Revoltați de abuzurile directoarei Lupșea, angajații Cetății Oradea „dezertează” pe capete

Dacă nu-i poţi da afară, fă-i să plece! În mai puţin de trei luni de la revolta angajaţilor Cetăţii, nemulţumiţi de abuzurile directoarei Angela Lupşea, favorită a primarului Ilie Bolojan, în fortificaţie nu a mai rămas picior de protestatar.

După ce în primă instanţă Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a dispus că Lupşea, fiind angajat contractual, nu are dreptul să conducă funcţionari publici de la Centrul de Informaţii Publice, directoarea şi-a pregătit revenirea la conducere cerând ANFP, luna trecută, transformarea acestor posturi în funcţii de personal contractual.

Îngroziţi de perspectiva de a redeveni subalternii Angelei, angajaţii au părăsit CIP înainte ca măsura să intre în vigoare la 1 ianuarie 2018.

Primul a plecat, încă din vară, Dumitru Sim, managerul proiectului de reabilitare a Cetăţii, urmat de Eugen Negruţiu, adus de la Direcţia de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională.

Luna trecută au continuat Reka Barna şi Marius Florea, urmează Mariana Pantea, singura rămasă în instituţie fiind Bianca Ieremia, dar nici ea nu se simte prea bine. Drept dovadă, a intrat în concediu medical…

1

1 Comentariu

*
*

  1. >> Postat de Konsilieru | 7 decembrie 2017 09:47

    Nu stiu ce aveti cu stimata doamna. Este evident ca e un „om nou, multilateral pregatit” si ca are spate. In care nici macar nu o doare de ce spune lumea sau de ce scrie Bihoreanul. taie si spanzura, schimba „cu laraga-i gandire vizionara” legi imuabile legate de monumentele arhitectonice sau de muzeistica si este stapana subordonatilor. Inca ma tot mir ce-o fi cautat la Ordinul Arhitectilor ca dupa stiinta noastra doamna are alt profil profesional. De ce e sustinuta? Cine stie, stie!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale