Multilateralul Bodog a plagiat nu doar în medicină, ci și în economie

Urât destin pentru ministrul Sănătății, Florian Bodog! Omul e acuzat că și-a copiat doctoratul în medicină, apoi pe cel în economie, ca să nu mai vorbim de cum și-a obținut abilitarea!

Adevărul este că la câte lucrări are la activ, e imposibil să nu fie acuzat de câteva plagiate. Interesant este că a aplicat și el metoda spălării cadavrului, aidoma unui ilustru înaintaș, Ioan Mang, pe stil nou – Ianoș.

Fostul ministru al Educației l-a dus pe bietul asistent, care muncea ca un negru pe plantația științifică a mangalăului, la notar. Acolo a fost pus să declare că el și numai el a luat decizia să plagieze și să-l treacă pe Mang autor.

Acum Bodog, la fel. După ce a copiat cu nerușinare din cartea directoarei medicale a Spitalului județean, Lucia Daina, fosta lui subalternă, a pus-o pe aceasta să declare că, de fapt, ea a copiat de la el.

Mă întreb ce drac le pune în coloană dascălilor de la Sorbonica de se înmoaie toți ca pe vremea lui Stalin! Numai atunci vechi activiști de partid, după înscenări grosolane, erau condamnați la moarte și, în fața plutonului de execuție, strigau „Trăiască Stalin!”. Câtă vreme va mai fi parodia aia jalnică PLM la Ministerul Educației, nimeni nu-l va ataca pe Bodog la doctorate. Mare țară, mare partid, mari caractere!


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale