Microfonie la Preasfinţit: De ce n-a reuşit episcopul Sofronie să colinde la Casa de Cultură a Sindicatelor

În prima duminică a lunii decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea a găzduit un amplu concert de colinde, cu zeci de artişti, spectacolul fiind, spun cei care l-au văzut, unul dintre cele mai reuşite organizate în oraş în ultimii ani.

Episcopul ortodox al Oradiei, Sofronie Drincec, care s-a aflat în public, ar vrea totuşi să uite şi amintirea lui. Nu de alta, dar nu bine a fost chemat pe scenă să colinde şi el, că a trebuit să coboare destul de rapid.

După ce a făcut urări de bine spectatorilor, Sofronie a apucat să înceapă a cânta, dar instalaţia de sonorizare a început să dea rateuri. Pare-se că una dintre componentele acesteia a cedat, scoţând un ţiuit ascuţit care i-a speriat serios pe unii spectatori.

Vizibil deranjat, Sofronie n-a mai zăbovit pe scenă niciun minut, abandonând-o fără să mai colinde. Tehnicienii au remediat rapid problema, iar concertul a continuat fără Sofronie. Adevărul e că la câte gânduri de răzbunare o fi avut Preasfinţitul pe microfoane, nici nu-i de mirare că tehnica nu-l mai suportă…

3

3 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de eS | 13 decembrie 2016 18:37

    Tehnicieni „profesionisti ” pe naiba, sunt N” exmple de acest gen, enervante ptr. orice spectator . ..Hai sictir ! PS are o oricum voce superba,puternica , nu trebuia sa se complice cu mirofoanele lu ‘ peste . Trebuia sa colinde fara nici o „tehnica ” , liber, ca are cu ce . Cumparati-lemirofoane mai bune tehniicienilor ultinmu racnet , sa dam avina pe APARATura, nu pe niste incompetenti …de cariera. Mda. Dumnezeu sa-i aiba in paza Sa !

  2. >> Postat de Alex | 13 decembrie 2016 17:08

    Ce mare neadevăr. Deși nu am fost prezent, am înțeles de la unii prezenți acolo că, de fapt, nu s-ar fi oprit din colindat, ci a colindat în continuare… Fals jurnalism…

  3. >> Postat de Cristi | 13 decembrie 2016 16:06

    Aveți niște manifestări atât de potrivnice, încât prin ceea ce postați vă faceți de râs. Nu am găsit umorul în postare. V-a deranjat că, în calitate de episcop, a dorit să-și manifeste bucuria printr-un colind? Am învățat un lucru: niciodată să nu râzi de un prost, fiindcă va crede ca are umor. Vă sună vouă, incompetenților!

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale