Alesul lui Mang: Cum a ajuns PSD-istul Felix Cozma director la ADI Ecolect

Poate nu ştiaţi, dar la structurile controlate de Consiliul Judeţean Bihor, cum sunt agenţiile de dezvoltare intercomunitară, directorii nu sunt numiţi prin concurs, ci prin… alegeri.

Evident, însă, candidaţii trebuie să aibă carnet de partid, fie roşu-PSD, fie verde-UDMR. Cel mai recent uns în acest fel este PSD-istul Felix Cozma, fost director la Agenţia Judeţeană pentru Intervenţii şi Prestaţii Sociale şi fost candidat la Senat anul trecut, pe care şeful filialei PSD, Ioan Mang, l-a prostit să demisioneze ca să candideze, cu promisiunea că dacă nu va fi ales (ceea ce se ştia) îl va ajuta să devină secretar de stat la Ministerul Muncii.

Cum însă Mang nu are destulă influenţă la vârful partidului, tot ce a obţinut Cozma a fost un amărât de post de şef de serviciu la Agenţia Naţională pentru Calificări, plătit cu puţin peste 2.000 de lei.

Omul s-a săturat să stea departe de familie doar pentru atât, aşa că s-a întors acasă, unde Mang i-a rezolvat postul de director la ADI Ecolect, agenţie în care CJ este asociat cu consiliile locale pentru implementarea sistemului de colectare selectivă a deşeurilor.

Nimeni nu s-a mai sinchisit să mimeze un concurs, aşa că a fost inventată o procedură prin care directorul Ecolect a fost ales de membrii comitetului director. Şi, evident, Cozma a fost singurul „candidat”…


*
*

Women Moncler delmas Trench Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler meille Padded Jacket Beige Sale Online 2016 Women Moncler lissy Padded Jacket Sky blue Sale Online 2016 Moncler Sleeveless Striped Stretch Dress White Blue Mens Moncler Lightweight Puffer Down Vest Black On Sale Women Moncler renne Padded Coat 2015 Sale Online 2016 Women Moncler joux Padded Jacket Grey Sale Online 2016 Mens Moncler Morane Logo Stripe Down Jacket Black On Sale