Zboruri în ceaţă: Nicio explicaţie oficială pentru anularea primelor zboruri spre Torino

Dacă atunci când e vorba de anunţarea unor curse noi de pe Aeroportul Internaţional Oradea, decidenţii locali şi reprezentanţii companiilor se înghesuie să organizeze conferinţe de presă şi să apară în pozele care capturează istoricele momente, ei bine, când vine vorba despre anularea şi amânarea unor zboruri printre marii comunicatori se lasă liniştea.

Un exemplu edificator este cazul primelor curse ale Blue Air de la şi spre Torino, anunţate şi programate de două ori pe săptămână începând cu 26 martie, dar amânate apoi pentru 13 aprilie.

Jurnaliştii au aflat de pe pagini de Facebook din Torino despre anularea primelor zboruri, acest lucru nefiind anunţat nici de Blue Air, nici de Consiliul Judeţean şi nici de Aeroportul Oradea pe niciunul dintre canalele de comunicare pe care le au la dispoziţie. Mai mult, vinerea trecută, pe portalul Aeroportului încă erau promovate cursele spre Torino din luna martie.

Şi mai îngrijorător este, însă, faptul că, după cum chiar el a declarat unui cotidian local, directorul Aeroportului, Gheorghe Paşc, nici n-a fost informat despre motivele acestor amânări. Ba, mai mult, orarele pot fi modificate până în ziua în care începe operarea rutelor respective.


*
*