Chef la Palatul de Justiţie: Patronul firmei Selina a dat o petrecere în clădirea tribunalului

Inculpat împreună cu şeful UDMR Bihor, Alexandru Kiss, într-un mega-dosar de corupţie şi aflat cu firma în insolvenţă, ambele procese judecându-se la Tribunalul Bihor, patronul firmei Selina, Beneamin Rus, nu s-a jenat să organizeze un party taman în sala festivă a instanţei în care este împricinat!

Cu largul concurs al magistraturii, petrecerea a avut loc joia trecută, cu o zi înainte de marea inaugurare a Palatului de Justiţie, şi a avut dublu scop: de a le mulţumi celor care au contribuit la realizarea reabilitării imobilului, dar şi de a marca 25 de ani de la înfiinţarea Selinei.

Invitaţi, pe lângă angajaţi şi colaboratori, au fost şi din „crema” oraşului, între care se numără şeful Poliţiei, chestorul Liviu Popa, reprezentanţi ai Jandarmeriei, preşedintele Camerei de Comerţ, Ioan Micula, oficiali ai băncilor care au finanţat constructorul, dar şi preşedinta Tribunalului Bihor, Carmen Domocoş, care a venit însoţită de purtătorul de cuvânt al instanţei, Cristian Monenci, taman cel care, în calitate de judecător sindic, va decide soarta firmei Selina.

Mai lipseau să închine cu afaceristul o cupă de şampanie doar procurorii DNA care l-au trimis în judecată…

2

2 Comentarii

*
*

  1. >> Postat de Letal | 21 martie 2016 18:25

    Selina e firma paravan, vaca de muls, fabrica de comisioane si impartit contracte folosita de toti mai marii orasului de orice orientare si culoare politica. Prin firma asta au trecut toate spagile, tunurile si mizeriile incepind de la Filip si pina la Bolojan, asa se explica si increngatura de interese si toti trepadusii astia care misuna in jurul ei…

  2. >> Postat de Letal | 21 martie 2016 18:18

    petrecere intre mafioti, toti colaboratorii si toata mafia din Bihor, doar „crema”, toti unu si unu, un hot mai mare ca si celalalt…